Home » Oogontsteking » Azyter kopen

Azyter Spectrum TheaOogontsteking behandelen kan met het medicijn Azyter. Ook voor ontstekingen aan het oog is dit medicijn een goede optie. Het voordeel van dit medicijn is dat het snelwerkend is. Daardoor kan het een directe oplossing bieden voor patiënten die flinke hinder van de problemen ondervinden. Dit is ook ongeacht de aanleiding van de infectie of ontsteking. Deze aandoeningen kunnen immers op verschillende manieren ontstaan. Het is wel belangrijk om te weten wat de juiste wijze van gebruik is. Op die manier kan snel verlichting gevoeld worden. Let hier daarom goed op.

Azyter bestellen zonder recept ↓

Prijs Azyter € 48,00

  • Dosering: 15 mg azitromycine dihydraat
  • Prijs Azyter (incl. online consult): 6 doseringen – € 48,00

Azyter kopen zonder recept

Brengt Azyter bijwerkingen met zich mee?

Azyter gebruiken kan aanleiding zijn voor het ervaren van bijwerkingen. In de meest gevallen gaat het om jeuk of een branderig gevoel in de ogen. Dit kan een teken zijn dat de ogen aan het herstellen zijn. Ook kan het soms aanvoelen alsof er iets in het oog zit, kan het oog gaan plakken of wordt het zicht enigszins wazig. In zeldzame gevallen ontstaat een allergische reactie. Dit zal merkbaar zijn aan de hand van zwellingen in het gezicht of de keel, jeuk, droge ogen, rode ogen, rode oogleden of waterige ogen.

Azyter gebruik en dosering

Het gebruik van Azyter gaat door middel van druppels. Deze moeten direct in het oog worden aangebracht en het oog moet zo’n dertig seconden worden dichtgeknepen. 1 druppel per geïnfecteerd oog per keer is voldoende. De kuur duurt maximaal drie dagen. Gebruik het middel ook niet langer dan deze drie dagen. Dit komt doordat de werking langer dan drie dagen in beslag zal nemen en de druppels hier de kans toe moeten krijgen. Wanneer contactlenzen worden gedragen moeten deze gedurende de kuur, tot 24 uur na de laatste druppel, niet gedragen worden.

Bijsluiter

Stoffen in Azyter

In Azyter zit de werkzame stof Azitromycine dihydraat. Dit is de stof die de bacteriën die de infecties of ontstekingen kan tegengaan. Door de bacteriën te bestrijden kunnen de klachten afnemen. Er is vaak al snel een effect merkbaar. De stof valt onder de antibiotica. Het is daarom ook belangrijk om hier goed en volgens omschrijving mee om te gaan.