Home » Menopauze » Elleste Solo kopen

Elleste Solo MedaWanneer hevige klachten als gevolg van de overgang worden ervaren, dan kan Elleste Solo een medicijn zijn dat door de dokter wordt voorgeschreven. Door dit middel te gebruiken kan de overgang (menopauze) minder hevig doorzetten en kunnen de symptomen worden verlicht. Er zijn verschillende manieren waarop dit medicijn gebruikt kan worden. Dit hangt onder andere af van de klachten die worden behandeld. Wel is het belangrijk om hier de juiste informatie over te hebben zodat de juiste keuze gemaakt kan worden. Dit kan sterk helpen.

Elleste Solo bestellen zonder recept ↓

Prijs Elleste Solo vanaf € 46,75

  • Dosering: Estradiol Hemihydrate 1 mg. of 2 mg.
  • Prijs Elleste Solo (incl. online consult): tabletten of pleisters – vanaf € 46,75

Elleste Solo kopen zonder recept

Bijwerkingen

Bijwerkingen die kunnen worden ervaren door het gebruik van Elleste Solo hangen onder andere af van de manier waarop het middel gebruikt wordt. Het kan bijvoorbeeld wel altijd gaan om maag-darmklachten, psychische klachten, slaapproblemen, het vasthouden van vocht, een veranderende seksdrive, problemen door een hevigere of menstruatiepijn en in enkele gevallen hartklachten of problemen door overgevoeligheid. Wanneer deze klachten worden ervaren is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Mogelijk moet de arts worden ingeschakeld. Dit geldt vooral bij langdurige klachten, maar ook direct wanneer overgevoeligheid of hartproblemen optreden.

Hoe is Elleste Solo te gebruiken?

Het gebruik van Elleste Solo kan in twee vormen. Er zijn pillen en er is een pleistervorm. Het is in beide gevallen zeer belangrijk om de exacte instructies op te volgen. Zo is ritme en regelmaat in het gebruik van de pillen heel belangrijk. Bij het gebruik van de pleister is het regelmatig en tijdig verversen op de juiste manier een belangrijke factor in de werking van het middel. Ook is het belangrijk om in beide gevallen goed op de dosering te letten. Deze mag nooit overschreden worden omdat dit een averechts effect op het geheel zal hebben. Dit is niet de bedoeling van de middelen.

Actieve ingrediënten in Elleste Solo

Elleste Solo bestaat uit verschillende stoffen. Slechts één daarvan is daadwerkelijk een werkzame stof. Het betreft een kunstmatige variant van oestrogeen. Dit is een stof die ook in natuurlijke vorm in het lichaam voorkomt. Door de daling van de hoeveelheid in het lichaam ontstaan de klachten. Dat kan met dit medicijn in de hand gehouden worden.

Vergelijkbare medicijnen menopauze

  • Evorel
  • Trisequens
  • Livial
  • Kliofem
  • Kliovance
  • Utrogestan
  • Novofem
  • Elleste Duet