Home » Menopauze » Elleste Duet kopen

Elleste Duet MedaHet gebruik van Elleste Duet wordt voorgeschreven aan vrouwen die met klachten met betrekking tot de overgang (menopauze) te maken hebben. Dit komt doordat de medicijnen stoffen bevatten die deze symptomen kunnen verlichten. Het is gemakkelijk te gebruiken, biedt veel verlichting en het voordeel is dat het in verschillende sterktes te gebruiken is. Het is dus afhankelijk van de inschatting van een arts wat de juiste manier van gebruiken kan zijn. Laat daarom altijd de dokter hierover een oordeel vormen wanneer dit middel gebruikt gaat worden. Zo kan het optimale effect worden bereikt.

Elleste Duet bestellen zonder recept ↓

Prijs Elleste Duet € 58,49

  • Dosering: 1mg./2mg. Estradiol – Norethisterone Acetate
  • Prijs Elleste Duet (incl. online consult): 84 tabletten of pillen – € 58,49

Elleste Duet kopen zonder recept

Bijwerkingen

Hoofdpijn, pijnlijke borsten, menstruatiepijn of andere menstruatieproblemen zijn klachten die vaak voorkomen bij het gebruik van Elleste Duet. Daarnaast zijn er klachten die minder vaak voorkomen, zoals bijvoorbeeld depressies, angststoornissen, een veranderende seksdrive, misselijkheid, slaapproblemen, diarree, een opgeblazen gevoel, acne, uitslag, jeuk, een droge huid, een algemeen zwak gevoel of het vasthouden van vocht. Wanneer deze klachten ervaren worden is het belangrijk om goed te monitoren hoelang dit duurt. Wanneer de klachten aanhouden is het verstandig om de arts in te lichten hierover. Mogelijk is het dan nodig om de dosering te veranderen of een ander middel te gebruiken.

Elleste Duet gebruik en dosering

Het gebruik van Elleste Duet gaat in pilvorm. Van deze pillen moet er dagelijks één worden ingenomen. Dit is gemakkelijk te doen omdat op de strip wordt aangegeven welke pil voor welke dag is. Om optimaal effect te ervaren is het dan ook van belang om geen pil te missen en regelmaat in het gebruik aan te brengen. De volgorde is daarbij ook zeer van belang door de verschillende stoffen die in de pillen zitten om de optimale werking te kunnen garanderen. Wanneer een pil vergeten wordt, dan kan deze tot twaalf uur na het eigenlijke moment alsnog worden ingenomen.

Wat zit er in Elleste Duet?

In Elleste Duet zitten synthetische hormonen die te vergelijken zijn met de natuurlijke hormonen oestrogeen en progesteron. Daardoor zal de daling van het oestrogeengehalte in het vrouwelijk lichaam worden afgeremd waardoor de symptomen kunnen worden verlicht en er minder klachten ervaren worden.

Vergelijkbare medicijnen menopauze

  • Evorel
  • Trisequens
  • Elleste Solo
  • Livial
  • Kliofem
  • Kliovance
  • Utrogestan
  • Novofem