Home » COPD » Eklira Genduair kopen

Eklira Genduair AlmirallWanneer patiënten te maken hebben met COPD-klachten, dan kan het soms zijn dat Eklira Genduair wordt voorgeschreven. Dit is een medicijn dat een uitwerking heeft op de luchtwegen en op die manier de klachten kan verzachten. Het is een middel dat wordt ingenomen met behulp van een inhalator. Om die reden is het belangrijk om goede kennis op te doen van het juiste gebruik van het medicijn. Op die manier kan gezorgd worden dat het optimaal werkt en de symptomen van de aandoening worden teruggedrongen.

Eklira Genduair bestellen zonder recept ↓

Prijs Eklira Genduair € 145,25

  • Dosering: 375 mcg. aclidinium bromide
  • Prijs Eklira Genuair (incl. online consult): 60 doseringen – € 145,25

Eklira Genduair kopen zonder recept

Bijwerkingen van Eklira Genduair

Bijwerkingen die bij het gebruik van Eklira Genduair worden ervaren zijn er in verschillende vormen. Hoofdpijn, hoesten en maag-darmklachten zoals bijvoorbeeld maagpijn of diarree komen voor. Ook ontstekingen van de keel of de neusholte treden weleens op. Daarnaast kunnen in uitzonderlijke gevallen hartklachten optreden en kan het ook soms voorkomen dat er een allergie voor de werkzame stoffen bestaat. In het geval van de hartklachten en bij aanhoudende problemen met andere bijwerkingen is het slim om de arts erbij te betrekken om te bekijken welke oplossingen hiervoor te vinden zijn.

Hoe is Eklira Genduair te gebruiken?

Eklira Genduair moet worden ingenomen met gebruik van een inhalator. Dit moet worden gedaan op vaste tijdstippen op de dag, maar deze tijdstippen mogen wel zelf gekozen worden. Bijvoorbeeld een moment in de ochtend, in de middag en in de avond. Het is ook belangrijk om goed op te letten dat de techniek van het inhaleren goed op orde blijft. Door dit met regelmaat te oefenen en ook jaarlijks te laten nazien door de arts kan worden gezorgd dat dit altijd op de juiste wijze gebeurt. Op die manier kan meer zekerheid over de werking van het middel worden verkregen. Dit kan erg belangrijk zijn.

Wisselwerking met andere middelen

Eklira Genduair is vrij soepel in het gebruik. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op de wisselwerking die het heeft met andere medicijnen. Die bestaat niet. Dat betekent dat het vrij te gebruiken is met elk ander medicijn voor elke willekeurige klacht. Dat neemt niet weg dat het altijd slim is om het gebruik van andere middelen wel goed te melden aan de arts.

Vergelijkbare medicijnen COPD

  • Ipratropium Steri-Neb
  • Combivent
  • Seebri Breezhaler
  • Respontin
  • Spiriva
  • Mucodyne
  • Onbrez Breezhaler